Vertrekdatum Chantal van der Waal is bekend!

21-01-2022 | 16:23

Chantal van der Waal, functioneel beheerder bij het Maasstadlab, vertrekt 23 april om aan haar prachtige uitdaging te beginnen.

Ze zal de GR5 gaan lopen, een wandelroute van 2250km lang tussen Hoek van Holland en Nice. In haar vrije weekenden zal Chantal de afstand tussen Hoek van Holland en Maastricht afleggen, om vervolgens in 3 maanden (vertrek 23 april) naar Nice te lopen.

Ze gaat deze uitdaging aan met in haar achterhoofd de patiënten op de Intensive Care en het Brandwondencentrum die voor een lange periode in het Maasstad Ziekenhuis verblijven en veelal aan bed gebonden zijn. Met de herinrichting van de binnentuin zullen zij op een veilige en prettige manier kunnen genieten van het buiten zijn. 

U kunt Chantal steunen door te doneren op haar actiepagina. Als bedrijf is er de mogelijkheid om benodigde produkten te sponsoren of door (hoofd)sponsor te worden. Uw logo zal dan zichtbaar zijn op de kleding die Chantal tijdens haar reis zal dragen. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op!